Tel: 92 62 20 60 
Email: post@hemnetreningssenter.no​

Resepsjon er betjent:
Mandag - torsdag 18.00-20.00

Åpningstid egentrening: 05.00-24.00

Våre personvernvilkår 

Kontakt oss:

Adresse: Øragata 6
7200 Kyrksæterøra

© 2019 by Berlotte.
Laget med Wix.com

Medlemmer

For å få tilgang til Min Side, og kunne reservere timer må man ha brukernavn og passord. Mangler du ditt brukernavn og passord, gå til Glem brukernavn/Passord for å få tilsendt dette. Det forutsetter da at vi har din e-post eller ditt mobilnummer registrert. Har du ikke den kan du sende melding til 468 26 939 med ditt navn og hva det gjelder. 

 

Min side gir deg informasjon om dine personalia, kontrakts - og betalingsinformasjon. I tillegg får du besøksstatistikk og oversikt over alle beskjeder/mailer som sendes fra sentret. Man kan også sende beskjed til sentret via Min side. 

Ikke medlem

Du kan enten tegne medlemskap i resepsjonens åpning tid eller du kan melde deg på via nett. Foreløpig kreves det at du har BankAccess aktivert i din nettbank, og at du har BankID. 

Du vil da få tilsendt en mail med bekreftelse på din registrering, den vil da inneholde ditt medlemsnummer/brukernavn for resevering av timer. Du bruker da din fødsesldato som passord. Du vil bli bedt om å bytte passord etter første innlogging.

 

Reservering av timer

Man kan reservere timer 7 dager fram i tid. Blir du forhindret i å delta er det viktig at timen avbestilles via  nett. Ikke avbestilte timer faktureres med kr. 100,- hvis ingen god grunn foreligger.

Bookingen stenger en time før timen starter, og du må avbestille innen en time før timen starter. 

 

Har man ikke nett tilgjengelig, send sms til 468 26 939

 

Medlemskap og booking av timer