Tel: 92 62 20 60 
Email: post@hemnetreningssenter.no​

Resepsjon er betjent:
Mandag - torsdag 18.00-20.00

Åpningstid egentrening: 05.00-24.00

Våre personvernvilkår 

Kontakt oss:

Adresse: Øragata 6
7200 Kyrksæterøra

© 2019 by Berlotte.
Laget med Wix.com

Medlemsbetingelser

 

Hvem kan bli medlem
Medlemmer i alle aldre er velkommen. Vi har trening som passer for alle, uansett kjønn, fasong, og erfaring!
Nedre aldersgrense for medlemsskap er 15 år. Ungdommer under 16 år skal ikke trene vekter, og alltid sammen med en voksen. Alle under 18 år skal ha tillatelse av foreldre eller annen foresatt til å trene hos oss.

Hvordan bli medlem?
Ta kontakt med oss på telefon 73 10 11 20, eller e-post, slik at vi kan diskutere dine behov og finne det opplegget som passer best for deg. Du kan også, helt uforpliktende og etter avtale, stikke innom, slik at du kan få omvisning på senteret før du bestemmer deg.

Hva koster det å trene?
Du kan kjøpe årskort, medlemskap med og uten bindingstid og klippekort. Når du har kjøpt medlemsskap med årskort kan du benytte tilbudene på senteret ubegrenset i gyldighets-perioden. Du kan delta på gruppetreningene alt etter hva du ønsker. Vi har gruppetimer for alle både nybegynnere og erfarne. Klippekort kan være en grei måte å starte de første timene med hvis du er usikker på om dette er noe for deg. Klippekort registrerer hvert enkelt besøk og du kan benytte deg av alle tilbudene lik de som har årskort.

Hvordan betaler jeg?
Våre avtaler baseres på AvtaleGiro, med månedlige avdrag, eller kontant betaling.

Hva skjer med medlemsskapet hvis jeg av ulike årsaker må ta en pause?
Du kan fryse medlemsskapet dersom du av medisinske årsaker ikke kan gjøre deg nytte av sportssenteret. Vi ber da om en bekreftelse fra din behandler, som må være lege, kiropraktor eller fysioterapeut. Vi har egne skjema for dette, men du kan godt bruke behandlers dokument, ettersom vår resepsjonen kun er betjent i perioder. Dokumentet leveres når som helst i måneden, men gjelder fra månedsskifte. Sykemeldinger har ikke tilbakevirkende kraft. Det er også mulig å fryse avtalen dersom du reiser bort i en periode. Ordinær ferie er ikke gyldig grunn for å fryse.

​​

Hvordan registreres mine besøk?
Medlemskortet ditt fungerer som adgangskort i perioden du har betalt for. Årskortet kan du bruke ubegrenset til utløpsdato. Klippekortet teller ned etter antall besøk. Årskort og klippekort er i praksis også ditt medlemskort. (Medlemskortet er personlig og må ikke misbrukes)

 

Meld deg inn i dag

Alt dette får du tilgang til ved kjøp av medlemskap hos oss: 

  • Fri tilgang til styrkesal fra kl. 05.00 - 24.00
  • Tilgang til alle våre gruppetimer via Online booking
  • Gratis treningsveiledning 1 x pr. år
  • Trening hele året
  • Et moderne og velutstyrt treningssenter