top of page

HVORFOR TRENE MED EN PERSONLIG TRENER (PT)?

Ved å benytte deg av PT på vil treningen bli tilrettelagt etter dine behov og der du er i dag.

Slik er det å trene med PT

Din PT kan hjelpe deg med alt fra kostveiledning individuelt tilpassede treningsprogram. Først og fremst er din PT med deg i hele treningsøkten og passer på at hver øvelse og bevegelse gjennomføres optimalt i tillegg til å motivere deg til innsats gjennom hele treningen.

Treningsprogram tilrettelegges deg og dine mål

Innledningsvis vil din PT stille deg spørsmål om relevant treningsbakgrunn, eventuelle skader og sykdommer, mål og ambisjoner du har med treningen. Ved oppstart vil PT gjøre ulike tester for å kartlegge hvilket nivå du er på nå, slik at treningsprogrammet optimaliseres i forhold til form og ønsker/mål.

Raskere effekt med personlig trening

Det er få ting som er så motiverende som å både kjenne og få dokumentert at man kommer i bedre form. Stort sett alle som trener med PT, oppnår resultater raskere enn dersom man trener alene.

 

Tren med din PT så ofte du vil - du bestemmer.

Du bestemmer selv hvor mange PT-timer du ønsker i løpet av uken. Har du ikke prøvd PT-timer før eller er helt fersk på trening anbefaler vi 2-3 timer ukentlig for å få en god start på treningen. Dette er fordi det å benytte seg av en fagperson som legger til rette for at du skal lykkes med treningen er en investering i egen helse.

Les mer om våre personlige trenere her>

Hva er forskjell på nivå 1 og 2? Les om det her>

Priser Personlig trener 

Vi tilbyr også kostholdsveiledning enten i kombinasjon med PT timer eller alene.
Ta kontakt for pris: post@hemnetreningssenter.no

bottom of page